​​​​​​​​​​​​​

Vigtig lufthavnsinformation

​Denne tekst omhandler kun forhold vedr. lufthavnen og erstatter ikke vigtig information som fremgår af patienthåndbogen. 

​​​​​Kastrup lufthavn

Montebello har indgået et samarbejde med Falck i lufthavnen, så hvis du ikke selv kan gå til gaten, kan Montebello sekretariatet sørge for, at der på forhånd er bestilt Falck assistance til dig.
Falck-medarbejderen vil blive i området, indtil der boardes, så hvis der opstår usikkerhed i lufthavnen, skal du kontakte denne person.
Hvis du er dårligt gående skal du væ​​re opmærksom på: 
  • At der kan være langt at gå til gaten 
  • At der kan være kø og ventetid ved sikkerhedskontrollen.
I alle store lufthavne, kan kø, lange afstande, sikkerhedskontroller og mange mennesker virke frustrerende og trættende.
Flyveturen til Spanien varer ca. 3,5 time. 

Ved ankomst til Malaga lufthavn 

Når flyet er landet går du hen til ​bagagebåndet og henter din indcheckede​​ bagage.
Vores personale vil vente på dig efter bagagebåndet og før udgangen til ankomsthallen. De vil være iført en sort vest og vise et skilt, hvor der står MONTEBELLO. Når du ser vores personale, skal du henvende dig til dem for at blive registreret på deres ankomstliste.

Når alle er nået frem og blevet registreret, vil man i samlet flok gå til busholdepladsen, hvor der holder en bus klar til at køre dig til Montebello. Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for din bagage helt hen til bussen. Der er bagagevogne, som kan benyttes hele vejen. I er en gruppe på ca. 33 patienter, så er du i tvivl om, hvor du skal gå hen, kan du altid spørge eller følges ​med andre medpatienter.  

Har du bestilt handicapassistance skal du tage plads ved gaten, lige uden for flyets udgang, og vente på at blive hentet af lufthavnsassistancen (spansk Falck​). As​​sistancen er bestilt fra Danmark, og du skal ikke være bange for at blive glemt, da vores person​ale har navnene på alle de patienter som ankommer, og ved hvem der er bestilt assistance til. Bussen kører ikke før​ at alle er med. 

Det kan ​indimellem tage lang tid, inden alle patienter er samlet og klar ved bussen. I bussen får du udleveret en flaske vand og får en kort information. Når vi er fremme ved Montebello, vil du blive modtaget af vores sygeplejersker, som vil anvise dig dit værelse og give dig yderligere information. 

Skulle der opstå et behov for at kontakte Montebellos lufthavnspersonale, kan det gøres på følgende mobil numre: 
  • (+34) 689 322 397 
  • (+34) 689 322 398 
Det anbefales at medbringe denne information på rejsedagen samt at du ser følgende video inden rejsen:


Varighed: 01:04 min.
​​


Redaktør