Coronavirus

Konsekvenser af Coronavirus (COVID-19) i forhold til visitation/indlæggelse på Montebello. 

Montebello er desværre fortsat lukket men du er velkommen til at skrive til os på mail og vores telefon er åben hver tirsdag mellem kl. 09.00 og 12.00

Montebello er lukket for indlæggelser

Grundet den situation Corona-virus giver for os alle, har vi ikke mulighed for at modtage patienter til indlæggelse på Montebello, og for nuværende kan vi ikke sige hvornår det vil være muligt igen at modtage patienter fra Danmark.  

Information om henvisninger

Vi har nu så lang ventetid, at en indlæggelse på Montebello vil ligge så langt ude i fremtiden, at behovet for specialiseret genoptræning ikke kan vurderes. Vi kan derfor ikke modtage nye henvisninger.

Vi vil annoncere her på hjemmesiden lige så snart vi har mulighed for at åbne Montebello og vi igen kan modtage henvisninger. 

Ventetid

Da vi har måtte aflyse alle indlæggelser siden marts måned 2020, er der mange der venter på et ophold, og der vil gå et godt stykke tid inden, vi kan tilbyde alle en plads. 

Du får besked

Er du allerede blevet visiteret til et ophold eller har fået dit ophold aflyst, vil du få besked så snart vi ved, hvornår du kan komme afsted. 

Giv os besked, hvis der er sket ændringer i din situation

Er der sket noget i din situation, der gør at du ikke kan eller ønsker at komme på Montebello, må du meget gerne give os besked så hurtigt som muligt.

 

Telefon: 48 29 52 10

Telefontid: tirsdag mellem kl 9.00 – 12.00


Montebello lige nu

Mens vi venter på at kunne genoptage vores normale drift åbner Montebello for klienter til ambulant træning. Det er klienter, som bor fast eller opholder sig på kysten.

Træningen er tilrettelagt som holdtræning på meget små hold og man træner et par gange om ugen.

Klienterne bor ikke på Montebello og betaler for træningen.

Den ambulante træning sikrer at vi holder os selv i gang og bidrager til at reducere vores omkostninger i ventetiden.

Men ingen tvivl om, at vi håber og glæder os meget til at komme igang med vores vanlige drift, som vi genoptager lige så snart Corona-virus gør det sikkert at rejse og træne i vores omgivelser. 

Renoveringen af værelserne fortsætter for fuld kraft.

Ved udgangen af 2021 håber vi på at samtlige værelser er ny-istandsatte.  

Inspiration og motivation

Mens vi venter (åbner i nyt vindue)Redaktør