Coronavirus

Konsekvenser af Coronavirus (COVID-19) i forhold til visitation/indlæggelse på Montebello. 

Montebello er desværre fortsat lukket men du er velkommen til at skrive til os på mail og vores telefon er åben hver tirsdag mellem kl. 09.00 og 12.00

Montebello er lukket for indlæggelser

Grundet den situation Corona-virus giver for os alle, har vi ikke mulighed for at modtage patienter til indlæggelse på Montebello, og for nuværende kan vi ikke sige hvornår det vil være muligt igen at modtage patienter fra Danmark.  

Information om henvisninger

Vi har nu så lang ventetid, at en indlæggelse på Montebello vil ligge så langt ude i fremtiden, at behovet for specialiseret genoptræning ikke kan vurderes. Vi kan derfor ikke modtage nye henvisninger.

Vi vil annoncere her på hjemmesiden lige så snart vi har mulighed for at åbne Montebello og vi igen kan modtage henvisninger.  

Information til jer, der allerede har modtaget besked fra os om, at I er visiterede til et ophold på Montebello

Da vi har måtte aflyse alle indlæggelser siden marts måned 2020, er der mange der venter på et ophold. Der kan være sket meget i løbet af det år, og vi er derfor nu gået i gang med at vurdere alle henvisninger igen. Forhåbentlig har mange fået forbedret deres funktionsniveau så meget, at et ophold ikke er nødvendigt. Der kan være tilstødt nye ting, og det kan også være, at der er gået så lang tid, at visitationen må give et afslag på at behovet for et ophold ikke længere er tilstede.

Du vil blive ringet op

Er du allerede blevet visiteret til et ophold eller har fået dit ophold aflyst, vil du derfor blive ringet op af os. Vær opmærksom på, at det kan være fra et spansk telefonnummer. Spanske numre begynder med 0034.

Giv os besked, hvis der er sket ændringer i din situation

Er der sket noget i din situation, der gør at du ikke kan eller ønsker at komme på Montebello, må du meget gerne give os besked så hurtigt som muligt.

 

Telefon: 48 29 52 10

Telefontid: tirsdag mellem kl 9.00 – 12.00
Redaktør