Coronavirus

Konsekvenser af Coronavirus (COVID-19) i forhold til visitation/indlæggelse på Montebello.

Nu åbner Danmark sine grænser, også til Spanien.

Derfor åbner Montebello op for patienter i september og så håber vi at antallet af smittede holder sig stabilt under de tilladte grænser. 

Da vi jo har måtte aflyse alle indlæggelser siden i starten af marts – er der rigtig mange, der venter på et ophold, og der vil gå et godt stykke tid inden vi kan tilbyde alle en plads.

 

Er du allerede blevet visiteret til et ophold eller fået dit ophold aflyst vil du få besked så snart vi ved, hvornår du kan komme afsted.

Er der sket noget i din situation, der gør at du ikke kan eller ønsker at komme på Montebello, må du meget gerne give os besked så hurtigt som muligt på telefon: 48295210 eller på mail: montebello@regionh.dk


Du kan forvente at få en opringning fra en sygeplejerske, som ved en samtale med dig vil

sikre, at du ikke har en særlig risiko for at blive alvorlig syg, hvis du bliver smittet med Covid-19. sygeplejersken ringer fra et spansk nummer, som har 0034- som de første 4 cifre.

Sundhedsstyrelsen - personer i øget risikoSundhedsstyrelsen - personer i øget risikoSe endvidere Sundhedsstyrelsen- personer i øget risiko

 

Af forsigtigheds grunde vil vi blandt andet på de første hold tilbyde eneværelser til alle, hvilket desværre også betyder at vi må modtage færre patienter de første måneder.

 

Vi glæder os til igen at modtage patienter på Montebello.

Det skal bemærkes, at der ikke været konstateret smitte på Montebello, hverken blandt patienter eller personale.Redaktør