Afdelingen som arbejdsplads

Overvejer du at søge job hos os? Det vil vi gøre alt for, du ikke kommer til at fortryde. Velkommen!

​​En spændende arbejdsplads med gode kolleger

Kirurgisk Afdeling er fordelt på hospitalsmatriklerne i Hillerød og Frederikssund.
​Kirurgisk Afdeling er en spændende arbejdsplads med mange forskellige funktioner. Udover de fire sengeafsnit rummer afdelingen ambulatorier, endoskopiafsnit og operationsafsnit.

Patienternes sygdomme er meget forskellig​artede fra det kroniske til det meget alvorlige til det forbigående. Uanset sygdommen så lægger vi vægt på, at hver eneste patient skal føle sig set, hørt og individuelt behandlet.
Vi følger patienten hele vejen fra indledende samtale eller akut indlæggelse til afsluttende behandling og udskrivelse, og patienten er centrum for alt, hvad vi foretager os.
Vi lægger stor vægt på tværfaglighed. Samarbejdet mellem de forskellige faggrupper er højt prioriteret. Jo flere vinkler vi kan få på en patient, jo bedre kan vi behandle ham eller hende.

Grundig introduktion 

Alle nyansatte på hospitalet deltager i et tværfagligt introduktionsforløb over fem dage. 

Introduktionen til Kirurgisk Afdeling er individuelt tilrettelagt alt efter dine behov, og hvilket job du skal bestride. 
Vi lægger stor vægt på, at du får hilst ordentligt på dine nye kolleger, og at du får den bedste start på dit nye job. Med 250 ansatte skal du vide, vi er vant til at tage godt imod nye kolleger.

Ledige jobs?

Sundhedsjob.dk​ (åbner i nyt vindue) vil du kunne se, hvilke stillinger vi har slået op for øjeblikket.

Redaktør