Afdelingen som arbejdsplads

Hvis du overvejer at søge job hos os, er du velkommen til at kontakte os for en snak og et evt. besøg i vores afdeling. 

​​En spændende arbejdsplads med gode kolleger

Kirurgisk Afdeling er fordelt på hospitalsmatriklerne i Hillerød og Frederikssund.
​Kirurgisk Afdeling er en spændende arbejdsplads med mange forskellige funktioner. Udover de tre sengeafsnit rummer afdelingen ambulatorier og endoskopiafsnit.

Patienternes sygdomme, hvor der både er akutbehandlingskrævende eller kroniske tilstande.  Uanset sygdommen så lægger vi vægt på, at hver eneste patient skal opleve sig godt behandlet. 
Vi følger patienten hele vejen fra indledende samtale eller akut indlæggelse til afsluttende behandling og udskrivelse, og patienten er inddraget i hele sit behandlingsforløb. 
Vi lægger stor vægt på tværfaglighed. Samarbejdet mellem de forskellige faggrupper er højt prioriteret og nødvendlg for at give den bedst kvalificerede og kompetente behandling. 

God omgangstone

Kirurgisk afdeling acceperer hverken krænkende adfærd, mobning eller sexisme.  Ledelsen bliver gjort opmærksom på dette via bl.a. afdelingens MED-udvalg, og vil reagere hvis der forekommer krænkende adfærd. 

Grundig introduktion 

Alle nyansatte på hospitalet deltager i et tværfagligt introduktionsforløb.  

Introduktionen til Kirurgisk Afdeling er individuelt tilrettelagt alt efter dine behov, og hvilket job du skal bestride. 
Vi lægger stor vægt på, at du får hilst ordentligt på dine nye kolleger, og at du får den bedste start på dit nye job. Med 250 ansatte skal du vide, vi er vant til at tage godt imod nye kolleger.

Ledige jobs?

Sundhedsjob.dk​ (åbner i nyt vindue) vil du kunne se, hvilke stillinger vi har slået op for øjeblikket.

Redaktør