​​​​Rikke har været ansat siden 2021 og skal snart på efteruddannelse om opvågningssygeplejerske.

Opvågningssygeplejerske Rikke

​Mød Rikke, som er opvågningssygeplejerske i det perioperative-/opvågningsafsnit.

Ansættelse

Jeg har været i afdelingen siden maj 2021, så jeg anser mig selv som en af de "nye" i opvågningen. Jeg har arbejdet som basissygeplejerske siden januar 2017 og har erfaring fra Mavetarmkirurgisk Afdeling og Akutmodtagelse.​

Funktion i afsnittet

Jeg er rigtig glad for at være på opvågningen - en d​​el af Anæ​stesiologisk Afdeling. 
"Jeg sætter en s​tor ære i høj faglighed og god sygepleje​ samt muligheden for at udvikle mig."​ 

Til efteråret 2022 skal en kollega og jeg påbegynde en efteruddannelse som opvågningssygeplejerske. Det ser jeg frem til, så jeg kan blive endnu dygtigere til at observere de patienter, vi modtager og tilegne mig ny viden. 

Jeg elsker at møde ind til en vagt,​ da jeg aldrig ved helt præcis ​hvilke opgaver, der venter mig, for dagene er uforudsigelige og sjældent ens. I løbet af en dag kan jeg passe ukomplicerede opvågningspatienter, men jeg skal også være omstillingsparat, da vi ofte modtager akutte og kritisk syge patienter, med høj kompleksitet - hvor det kræver, at vi både tænker og handler hurtigt for at stabilisere og behandle patienterne.

Som sygeplejerske i opvågningen holder jeg min faglige viden ajour indenfor de forskellige specialer, da vi hele tiden "cirkulerer" rundt i vores forskellige rum (børn, kejsersnit, præoperative blokader, planlagte og akutte patienter mm.)


Redaktør