​​​

Operationssygeplejerske Lilja

​Mød Lilja, operationssygeplejerske med speciale i ortopædi.

Vent...

​Ansættelse

Jeg blev ansat i Anæstesiologisk Afdeling, operationsafsnittet i september 2020. Inden da har jeg arbejdet som basissygeplejerske i et akut ortopædkirurgisk sengeafsnit. På daværende tidspunkt gik jeg med en lille drøm om at blive operationssygeplejerske. Da chancen bød sig, søgte jeg stillingen og blev ansat som operationssygeplejerske i ortopædien, som jo qua min baggrund, var et stort ønske. 

Favoritfunktion i afsnittet

På operationsafsnittet har vi udover ortopædkirurgiske indgreb også operationer i mave-tarm kirurgisk og gynækologisk regi. 

Min primære funktion på operationsgangen er at assistere ved operationer. Det kan være i steril funktion under operationer eller som gulvas​sistent for at hjælpe mine kolleger i det sterile felt. Derudover skiftes vi til at varetage vores modul-funktion. En funktion der sikrer, at der er stillet frem til næste operation på programmet og sørger for, at kollegerne får afviklet pauser og frokost. 

På operationsafsnittet er vi en stor personalegruppe bestående af mange forskellige faggrupper, som hver har en vigtig rolle. 
"Vi er alle, operationspersonale, anæstesisygeplejersker og -læger, kirurger, service-team, sterilcentral, vigtige brikker i et puslespil som skal gå op - hver dag." 

Vi arbejder tæt sammen i de skærende specialer. Også med opvågningen og de repræsentative afdelinger, hvor patienterne kommer fra og skal returnere til. 
Det er enormt tilfredsstillende at være en del af en arbejdsplads, som på trods af forskellige formål i dagligdagen, alle har ét fælles mål i sidste ende. Nemlig at sikre at patienterne får den bedste behandling, når de er i vores hænder. Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor