​​​​

Exit Poll - vi har spurgt patienterne om deres oplevelse hos os

​Vi har et mål om at lave gode patientforløb - og det har vi trykprøvet med vores helt egen Exit Poll, hvor vi spurgte 99 patienter om deres oplevelse i forbindelse med besøget hos os i Akutmodtagelsen

​Exit Poll blev udført onsdag den 11/5-2022, kl. 14-19, torsdag den 12/5-2022, kl. 14-19 og søndag den 15/5-2022, kl. 13-18. I alt 99 patienter har deltaget i undersøgelsen. De er blevet spurgt indenfor en fast spørgeramme om deres oplevelse i Akutmodtagelsen.

Se en del af resultatet på billedet ovenfor.

Vi modtager samlet omkring 300 patienter per døgn (skader, kørsel A, medicinske patienter etc.) - og på trods af, at ingen akut indlagt patient starter dagen med at drømme om at besøge en akutafdeling, angiver 80 % at de er tilfredse i "høj grad" eller "meget høj grad".

Cheflæge Jesper Juul Larsen udtaler: "Vi er meget glade for patienternes svar, som først og fremmest er et stort skulderklap til sekretærerne, sygeplejerskerne og lægerne, som bliver anerkendt for deres arbejde med patienterne. Vi har superkompetente og dedikerede medarbejdere i afdelingen, som ved hjælp af faglighed og samarbejde formår at give patienterne et godt forløb - og det er jeg kæmpe stolt af.  Selvom resultatet af Exit Poll er godt, fortsætter vi arbejdet med at forbedre forløbene for patienterne. Lige nu arbejder vi med at forbedre informationen til patienter og pårørende igennem hele forløbet."

Hvis du har lyst til se flere resultater fra Exit Poll, er du velkommen til kontakte os​.​