Åbent Hospital på Nyt Hospital Nordsjælland

Søndag den 5. september holder vi Åbent Hospital, hvor du kan se, hvor langt byggeriet af det nye Nordsjællands Hospital er kommet og høre om tankerne bag byggeriet.  

Tidspunkt Ikon
Dato: 05-09-2021
Tid: 10:00 - 14:00
Sted

​Nyt Hospital Nordsjælland
Salpetermosevej 8
3400 Hillerød 


Søndag den 5. september byder vi alle interesserede indenfor i det nye hospitalsbyggeri, som med sin imponerende firkløverform er ved at skyde op på byggepladsen i Favrholm. 

Kom helt tæt på byggeriet

Kom og bliv klogere på visionerne og arkitekturen, nyd udsigten fra tagterrassen og kom med på en gåtur langs byggepladsen.  Vi byder på grillede pølser, kolde drikke og god kaffe, mens hospitalsklovnen underholder, og de store maskiner fascinerer. 

Tilmeld dig allerede i dag 

Arrangementet er gratis, men af hensyn til sikkerhed og kapacitet er tilmelding nødvendig via tilmeldingsmodulet. Her skal du vælge i hvilket tidsrum, du ønsker at deltage.

Bemærk, at arrangementet ikke egner sig til gangbesværede, ligesom barne- og klapvogne samt hunde ikke kan medtages på byggepladsen. 

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere

Har du spørgsmål om arrangementet og tilmelding kan du skrive til arrangementsgruppen bag Åbent Hospital på Nyt Hospital Nordsjælland.

Skriv til arrangementsgruppen bag Åbent Hospital på Nyt Hospital Nordsjælland


Redaktør